Openingstijden winkel: Donderdag,  Vrijdag en zaterdag Van 13 uur tot 17 uur (koopavond op afspraak)

Let op !! Vakantiesluiting van 26 juli tot 4 augustus

Voor vragen, direct contact via Whatsapp: 0648257727
Webshop bestellingen worden binnen 4 werkdagen verzonden

Custom made

Custom made exclusief

U bent op zoek naar een unieke creatie waar geen tweede van bestaat, denk hierbij aan een eigen ontwerp voor een speciale gelegenheid of een idee wat door ons samen met u wordt uitgewerkt. De gemiddelde levertijd is 5 tot 6 weken .Dit proces gaat in drie fases te weten:

Eerst afspraak, we bespreken de mogelijkheden, maken schetsen, nemen maten en u kiest de materialen uit (leer en fournituren) en zo komt het ontwerp tot stand. U ontvangt binnen drie werkdagen vrijblijvend een offerte, bij akkoord volgt de tweede afspraak.

De tweede afspraak is een fitting (pas afspraak) u past afhakelijk van het ontwerp een pasmodel in stof of van leer. Tijdens deze fitting kunnen er nog wijzigingen aan de maat en het model worden gedaan. Bij akkoord van het pasmodel kunnen er geen wijzigingen meer worden gedaan.

De derde afspraak is de levering.

 

Custom made collectie

U heeft in onze webshop een model gezien maar u wilt net even wat andres, bv een andere kleur, maat, lengte of u eigen twist aan het bestaande ontwerp geven, dit behoord ook tot de mogelijkheden. Dit proces gaat alsvolgt:

U kunt uw idee komen bespreken in onze winkel of via de mail. U krijgt direct een prijsindicatie, en bij akkoord gaan we voor u aan de slag. Er vind geen fitting plaats en de levering gaat via de post of afhalen in de winkel. De levertijd is gemiddeld 1 a 2 weken afhankelijk van het ontwerp.

 

Enkele voorbeelden van custom made exclusief

Kinky & fetish thema kleding (Bitch, Wasteland ect)

Bondage banden (SM artikelen/ BDSM)

Toneel, film en theater kleding (gladiator, middeleeuwen, sprookjes)

Show kleding (kinky & fetish shows)

Cross-dress

Beddengoed (lakens, matrashoezen, kussens)

 

** Uit privacy overweging publiceren wij geen foto’s van onze custum made opdrachten.

Direct contact via Whatsapp: 0648257727

Of kom gerust een keer langs bij ons in de boutique.

Openingstijden: Do-vr-zat van      13uur tot 17uur.   Koopavonden op afspraak! Webshop bestellingen worden binnen 4 werkdagen verzonden

 

Kapitein Grantstraat 27
5015 BA Tilburg