Leather Sensation heeft 2 collecties!!
Online  ➡️   basic collectie
Instore  ➡️   Exclusieve collectie
* * * * * * * * * *
Openingstijden: Donderdag -Vrijdag – Zaterdag van 13uur tot 17uur.
(private shopping) op afspraak.
* * * * * * * * * *
Voor vragen, direct contact via Whatsapp: 0648257727.  Webshop bestellingen worden binnen 6 tot 8 werkdagen gemaakt en verzonden!! Exclusieve collectie in onze fysieke shop is op voorraad!

Handwerk kost tijd 🖤
Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwe collectie

**************************

Over ons

Het grootste aanbod van kinky & fetish lederen kleding en accessoires!

 

Welkom bij Leather Sensation!

Leather Sensation is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van kinky & fetish lederen kleding en accessoires. Wij bieden op dit gebied het meest uitgebreide assortiment van Nederland. Je komt onze kleding tegen op de meest uiteenlopende Kinky en fetish feesten zoals: Wasteland, BITCH, Toxic, KOTB , I love kinky, Secret Underground en vele andere..

 

Klanttevredenheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel!

 

Onze ontwerpen worden volledig handgemaakt in ons atelier in Tilburg en wij werken enkel met de beste Europese leersoorten en hoogwaardige kwaliteit fornituren.

 

Leather Sensation levert kinky en fetish lederen partykleding en accessoires voor zowel dames als heren. Wij voeren 2 collecties! Online onze basic collectie en in onze fysieke winkel een grote exclusieve collectie.

 

Via de website heeft u toegang tot een uitgebreid assortiment van kinky & fetish lederen kleding en accessoires. Bestellingen uit de online collectie worden gemaakt op het moment van uw bestelling. Binnen 6 tot maximaal 8 werkdagen worden deze verzonden. In onze fysieke shop in Tilburg vind je onze exclusieve collectie. Van deze unieke items zijn er maar enkele per maat verkrijgbaar, en het aanbond wisselt regelmatig. Dus wil je een unieke set, is een bezoek aan onze shop de moeite waard!

Winkel: Kapitein Grantstraat 27  5015BA Tilburg

Openingstijden: Donderdag – Vrijdag – Zaterdag van 13uur tot 17uur 
Liever onze winkel voor jullie alleen.!? Dat kan in een private shopping afspraak. Neem hiervoor contact met ons op voor een afspraak.                                    

Klantenservice: wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00 en zaterdag van 13.00 tot 17.00 op telefoonnummer: 0138501343 / 0648257727 of via info@leathersensation.nl

Direct contact via Whatsapp: 0648257727

Of kom gerust een keer langs bij ons in de boutique.

Openingstijden: Do-vr-zat van      13uur tot 17uur.   Koopavond op afspraak! Webshop bestellingen worden binnen 6 werkdagen verzonden Handwerk kost tijd!

 

Kapitein Grantstraat 27
5015 BA Tilburg